Bond Effect - SuperBonder
Bond Effect - SuperBonder
0 Reviews | Review toevoegen

Bond Effect dé SuperBonder! Bond Effect hardt de lijm binnen 2 minuten uit. De dampen worden dan ingesloten en de lijm is beschermd.

€ 33,02
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Bond Effect is een nieuw revolutionair product om het vasthouden van wimpers te maximaliseren. Het werkt met elke lijm.

Hoe werkt het?

Bond Effect hecht direct hechtende dampen. Dit resulteert erin dat de ogen van de klant na de behandeling veel minder geïrriteerd zijn (omdat dampen daar de hoofdschuldige oorzaak van zijn) en uw extensions zullen veel beter blijven. Bond Effect voegt ook elasticiteit toe aan lijmbindingspunten, waardoor ze naadloos aan te raken zijn en minder snel kunnen breken (normaal gedroogd cyanoacrylaat is niet erg flexibel wat een van de redenen is waarom wimpers na een tijdje eraf vallen).

Hoe te gebruiken?

Wacht 2 minuten nadat je de laatste extensions hebt geplaatst. Knijp 2 druppels Bond Effect op een microvezelborstel en veeg de lijmpunten af. U hoeft de hechtpunten niet te weken, een klein beetje van het product gaat een lange weg. Droog de wimpers aan de lucht en ze kunnen na 2 minuten gerust nat worden, zodat je ze kunt wassen als je wilt, zwemmen enz.

Is Bond Effect prima te gebruiken met volume wimpers?
Ja Bond Effect kan met alle soorten wimpers worden gebruikt.

Hoeveel behandelingen kan ik uit één fles halen?
Eén fles is genoeg voor 150-200 klanten.

Dit product is vervaardigd in de Europese Unie en voldoet aan alle EU-voorschriften. Als u meer wilt weten over hoe Bond Effect werkt, lees dan hieronder:

Wanneer lijm wordt uitgehard met water (luchtvochtigheid, nanomateriaal of vernevelaar) begint het uithardingsproces vanaf de buitenste laag en blijft er vocht in de lijm achter. Bond Effect mengt met cyanoacrylaat en start het uithardingsproces van binnenuit. De vochtigheid wordt naar buiten geschoven en zo wordt een strakkere hechting bereikt. Wanneer u Bond Effect gebruikt, hoeft u aan het einde van de behandeling geen Nanomister of een Nebulizer meer te gebruiken. Waterharding laat het oppervlak van de lijm poreus maar Bond Effect dicht het oppervlak van de lijm af, wat ervoor zorgt dat er lijmdampen in de lijmverbinding zitten. Een poreuze oppervlak zorgt ervoor dat een kleine hoeveelheid dampen wordt afgegeven, zelfs nadat cyanoacrylaat is uitgehard. Als u ooit een cliënt had wiens ogen geïrriteerd waren dagen na haar wimperafspraak, is het om deze reden - de continue stroom van lijmdampen kan leiden tot oogirritatie. Het afgedichte kleefoppervlak voorkomt dat dit gebeurt en vermindert de irritatie aanzienlijk. Het achterlaten van dampen betekent ook dat lijm een ​​deel van zijn retentievermogen verliest. Wanneer dampen worden ingesloten, bereiken lijmen een veel betere retentie. Bond Effect maximaliseert retentie tot 30%. Betere retentie wordt ook bereikt door ingrediënten toe te voegen die een normaal niet-flexibel cyanoacrylaat wat flexibeler maken, omdat dit ook een reden is waarom wimperverlengingen vroegtijdig kunnen uitvallen - we raken onze wimpers aan en de mechanische impact vermindert de sterkte van de lijmbinding. Toegevoegde flexibiliteit betekent dat wimperextensions minder gevoelig zijn voor aanraking.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.